ADA DONERPOINT

ADA DONERPOINT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 150 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij ADA DonerPoint. Meer weten? Ontdek meer

1 jul 2022 om 6:49 Bezorger was heel snel maar allee zat onnder de knoflooksaus. Hele tas lag onder
1 jul 2022 om 6:04 70 cent voor letterlijk een theelepel andalouse saus in een zakkie. Belachelijk. Verder heb ik de kalfs durum wegegooid omdat het niet erg vers rook.Zonde van mijn geld. Volgende keer gewoon weer bij Albeek bestellen. Veel lekkerder waar voor je geld
25 jun 2022 om 23:24 Goede kapsalon en baklava.
23 jun 2022 om 19:13 Bardzo dobre
17 jun 2022 om 11:39 Heerlijk eten,veel vlees in broodjes. Snelle bezorging
14 jun 2022 om 20:16 Heerlijke lamsshoarma,snelle bezorging. Zeer tevreden en voor herhaling vatbaar.
14 jun 2022 om 19:24 Vriendelijke bezorger. Grotere portie dan de vorige keer maar kwalitatief wat minder.
10 jun 2022 om 20:22 Prima eten, en optijd bezorgd
9 jun 2022 om 19:38 Slecht.. Normaal ben ik altijd tevreden over deze lui maar dit keer was mijn vlees koud en heb ik er geen saus bij gekregen die ik wel besteld had. Jammer
6 jun 2022 om 20:50 Prima eten, eerlijke prijs en snel bezorgd!
4 jun 2022 om 20:05 nog nooit zo snel mijn bezorging gehad. vriendelijke mevrouw die het kwam brengen.
31 mei 2022 om 22:29 Yemekler asiri derecede soguk geldi. Bu sekilde teslim edilmesi kabul edilemez.